Informatiebijeenkomsten

Phonak organiseert in haar eigen pand kleinschalige informatiebijeenkomsten voor consumenten. Wij merken dat er bij eindgebruikers een grote behoefte is aan een meer uitgebreide informatievoorziening over hoortoestellen en accessoires dan mogelijk is bij de meeste audicienszaken. Phonak organiseert daarom maandelijks een bijeenkomst waarin ze consumenten informeert over de nieuwste hoortoesteltechnieken en accessoires zoals oplossingen voor de tv, telefoneren en verstaan in gezelschappen. Tijdens de presentaties en na afloop is er alle ruimte voor uw vragen. De bijeenkomsten zijn niet alleen voor Phonak hoortoesteldragers, ook gebruikers van andere merken en CI-gebruikers zijn welkom.

Infomatieavond maandag 1 mei 2023 "Goed horen op de werkvloer": wat zijn de mogelijkheden?

*inschrijving gesloten*

In het kader van de Dag van de Arbeid willen we in samenwerking met Werkpad u uitnodigen voor een informatieavond op maandag 1 mei aanstaande.

Kom meer te weten over specifieke oplossingen voor op het werk en voor thuiswerksituaties. Wat kunt u als slechthorende doen om mee te kunnen praten tijdens vergaderingen op kantoor of online? Hoe zorgt u dat uw collega goed verstaanbaar is voor u? U kunt de beschikbare apparatuur zien en ervaren.

Of heeft u behoefte aan een coachingstraject om van functie te veranderen bij uw huidige werkgever of elders een geschikte baan te vinden?  Dus, bent u nog werkzaam en zoekt u informatie of ondersteuning, meld u dan zeker aan! 

LET OP: deze avond is alleen bedoeld voor mensen die nog actief zijn in het arbeidsproces. De nadruk ligt op technisch hulpmiddelen als aanvulling op het hoortoestel en evt. jobcoaching. Er wordt niet ingegaan op de nieuwste hoortoestellen van Phonak. Deelname is kosteloos.

Informatie:

  • maandag 1 mei 2023
  • 18.00 - 18.30 uur: ontvangst met een hapje en een drankje
  • 18.30 - 20.30 uur: informatie avond
  • Inschrijving kan t/m dinsdag 25 april!

Lokatie:
Sonova hoofdkantoor Vianen
Laanakkerweg 4
4131 PA Vianen


Tot slot nog een praktische opmerking. Tijdens deze bijeenkomst is er de mogelijkheid de Phonak Roger solo-apparatuur te beluisteren. Hiervoor is de T-stand op uw hoortoestel/CI/BCD nodig. Of mogelijk beschikt u over een streamerkastje (om de hals) voor mobiel telefoneren of TV beluisteren? Neem deze dan mee, Roger kan daar wellicht op aangesloten worden.

U kunt zich hier inschrijven

 

Wilt u volgende keer graag via uw e-mail op de hoogte gebracht worden, dan kunt u lid worden van de PhonakClub.

Persoonlijke aandacht

Om u zo goed mogelijk persoonlijk te informeren, zal het aantal deelnemers beperkt blijven tot maximaal 10 personen. Het is mogelijk uw partner mee te nemen. U kunt de demonstraties bijwonen met behulp van diverse accessoires (mits uw hoortoestellen over de gewenste koppelingsopties beschikken, zoals ringleidingstand of streaming).

Overweegt u een CI?

Heeft u geen baat meer bij hoortoestellen en overweegt u een Cochleair implantaat (CI)? Dan raden we u aan een info-bijeenkomst van ons zustermerk Advanced Bionics te bezoeken. Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor cliënten die zich goed willen laten informeren over de keuze wel of geen CI.
Meer informatie, alle data en aanmelding vindt u op: Advanced Bionics CI-informatiebijeenkomst

Alleen advies

Het is niet de bedoeling dat er deze middag technische klachten/hoortoestelreparaties worden besproken. Ook vindt er geen directe verkoop plaats, u kunt de gepresenteerde oplossingen via uw eigen audicien aanschaffen/ een proef starten.

 

Locatie

Sonova Nederland BV
Laanakkerweg 4
4131 PA VIANEN (Utrecht)

Ervaringen hoortoesteldragers

Lees verder Nu hoor ik alles

Dawn is een jongedame die in de horeca werkzaam is in de bediening. Dat doet ze met veel plezier in een cafe/lunchroom in Lunchroom de Ster in het noorden van het land. Hierbij gebruikte ze al een ouder type Roger microfoon, maar dat type bleek niet praktisch in die werkomgeving. Door de Roger On met een slimmigheidje op de pols te dragen heeft ze haar handen vrij en is het werk een stuk makkelijker geworden.

Lees verder

Lees verder ‘Ook in groepen kan ik meer horen’

Frances werkt als content creator bij de Kamer van Koophandel en is daarnaast freelancer. Ze schrijft en acteert en volgt graag de nodige workshops voor haar persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2014 draagt ze aan haar rechteroor een cochleair implantaat (CI) en links het Naída Link hoortoestel van Phonak.

Lees verder

Lees verder ‘De solo's gaan altijd mee’

‘We kwamen voor het eerst in aanraking met solo-apparatuur (een extra hoorhulpmiddel waarbij de leerkracht een microfoon draagt) toen onze eerste dochter Jet zes jaar oud was’, vertelt Anna. ‘Ze zat in groep drie en was best wel introvert. Althans, dat dachten we. Want toen de juf solo-apparatuur gebruikte, werd Jet veel assertiever en nam ze deel aan de gesprekken in de klas.'

Lees verder

Home Informatiedagen