Informatiebijeenkomsten

Phonak organiseert in haar eigen pand kleinschalige informatiebijeenkomsten voor consumenten. Wij merken dat er bij eindgebruikers een grote behoefte is aan een meer uitgebreide informatievoorziening over hoortoestellen en accessoires dan mogelijk is bij de meeste audicienszaken. Phonak organiseert daarom maandelijks een bijeenkomst waarin ze consumenten informeert over de nieuwste hoortoesteltechnieken en accessoires zoals oplossingen voor de tv, telefoneren en verstaan in gezelschappen. Tijdens de presentaties en na afloop is er alle ruimte voor uw vragen. De bijeenkomsten zijn niet alleen voor Phonak hoortoesteldragers, ook gebruikers van andere merken en CI-gebruikers zijn welkom.

Phonak Informatiemiddag

In de eerste helft van 2024 organiseert Phonak weer een aantal gratis informatiemiddagen in het Phonak Informatiecentrum in Vianen. Gedurende deze twee uur durende presentatie wordt u geïnformeerd over alle nieuwe producten van Phonak en de oplossingen met ons draadloos microfoonsysteem Roger. U kunt op de bijeenkomsten in Vianen zelf het Rogersysteem ervaren. Er is ruimte voor vragen omdat je vaak ook veel van elkaar kunt leren!

Gebruikt u al Roger dan vragen wij u deze mee te nemen. Bent u nog geen Roger gebruiker, neem dan in ieder geval de streamer mee als u die heeft. Het kan ook handig zijn dat u een werkend ringleidingprogramma op uw toestellen heeft.

Helaas is er geen mogelijkheid voor het nakijken of bijstellen van apparatuur.

Locatie:

Sonova Hoofdkantoor

Laanakkerweg 4

4131PA Vianen

 

Tijd:  14.00 uur tot 16.00 uur  (inloop vanaf 13.30 uur)

Data:

  • Vrijdag 23 februari '24
  • Vrijdag 29 maart '24
  • Vrijdag 26 april '24
  • Vrijdag 31 mei '24
  • Vrijdag 28 juni '24

U kunt met maximaal 2 personen per inschrijving aanwezig zijn.

Schrijf u hier in: inschrijven

Inschrijving biedt geen garantie dat we u op opgegeven datum kunnen ontvangen. Indien we plaats hebben ontvangt u een inschrijfbevestiging via email.

Persoonlijke aandacht

Om u zo goed mogelijk persoonlijk te informeren, zal het aantal deelnemers beperkt blijven tot maximaal 14 personen. Het is mogelijk een tweede persoon mee te nemen. U kunt de demonstraties bijwonen met behulp van diverse accessoires (mits uw hoortoestellen over de gewenste koppelingsopties beschikken, zoals ringleidingstand of streaming).

Overweegt u een CI?

Heeft u geen baat meer bij hoortoestellen en overweegt u een Cochleair implantaat (CI)? Dan raden we u aan een info-bijeenkomst van ons zustermerk Advanced Bionics te bezoeken. Deze sessies zijn speciaal bedoeld voor cliënten die zich goed willen laten informeren over de keuze wel of geen CI.
Meer informatie, alle data en aanmelding vindt u op: Advanced Bionics CI-informatiebijeenkomst

Alleen advies

Het is niet de bedoeling dat er deze middag technische klachten/hoortoestelreparaties worden besproken. Ook vindt er geen directe verkoop plaats, u kunt de gepresenteerde oplossingen via uw eigen audicien aanschaffen/ een proef starten.

 

Locatie

Sonova Nederland BV
Laanakkerweg 4
4131 PA VIANEN (Utrecht)

Ervaringen hoortoesteldragers

Lees verder Nu hoor ik alles

Dawn is een jongedame die in de horeca werkzaam is in de bediening. Dat doet ze met veel plezier in een cafe/lunchroom in Lunchroom de Ster in het noorden van het land. Hierbij gebruikte ze al een ouder type Roger microfoon, maar dat type bleek niet praktisch in die werkomgeving. Door de Roger On met een slimmigheidje op de pols te dragen heeft ze haar handen vrij en is het werk een stuk makkelijker geworden.

Lees verder

Lees verder ‘Ook in groepen kan ik meer horen’

Frances werkt als content creator bij de Kamer van Koophandel en is daarnaast freelancer. Ze schrijft en acteert en volgt graag de nodige workshops voor haar persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2014 draagt ze aan haar rechteroor een cochleair implantaat (CI) en links het Naída Link hoortoestel van Phonak.

Lees verder

Lees verder ‘De solo's gaan altijd mee’

‘We kwamen voor het eerst in aanraking met solo-apparatuur (een extra hoorhulpmiddel waarbij de leerkracht een microfoon draagt) toen onze eerste dochter Jet zes jaar oud was’, vertelt Anna. ‘Ze zat in groep drie en was best wel introvert. Althans, dat dachten we. Want toen de juf solo-apparatuur gebruikte, werd Jet veel assertiever en nam ze deel aan de gesprekken in de klas.'

Lees verder

Home Informatiedagen